KL-Topics-min.png
 
 

Geef je mening over jouw Favoriete Klooker onderwerpen

Over welk duurzaam onderwerp zou jij gerichte emails willen ontvangen? Geef bij onderstaande vier onderwerpen per onderwerp jouw punten. Hoe meer meer punten, hoe meer favoriet je een onderwerp vindt. Als je 10 punten geeft, dan betekent dit dat het betreffende onderwerp bij jou ‘meest favoriet’ is.  

Lees onderstaand eerst even snel door. Het onderzoekje duurt maar 30 seconden.

1. Duurzame mode

Van je eigen garderobe tot (inter)nationale duurzame mode praktijken. Leer waar merken mee bezig zijn m.b.t. duurzaamheid en hoe jij veranderingen in je kledingkast kan maken om bij te dragen aan een fair en duurzaam systeem.

2. Plastic en jezelf

Van microplastic tot een big ocean cleanup. Ontdek wat er speelt in de wereld van plasticreductie, zowel in Nederland als in de rest van de wereld, en hoe jij in je dagelijks leven het verschil kan maken. 

3. Food Habits

Van voedingsprijzen en de betekenis van een duurzame voedingssector tot vleesvrije en andere duurzame voedingstrends. Kom stap voor stap te weten hoe jouw voedselgewoontes een steentje bij kunnen dragen. 

4. Duurzaam wonen

Van een duurzame keuken tot garage. Kom te weten met welke producten of handelingen jij iedere kamer in en om je huis duurzamer en sociaal rechtvaardiger kan maken. 

5. Andere onderwerpen over duurzamer leven

Als je nog andere onderwerpen hebt waar je in geïnteresseerd bent, laat het dan hieronder weten, je kunt het gewoon als tekst invoeren.

Geef nu je cijfers in

Naam *
Naam