over ons

 
 

OVER ONS

De oprichter Dennis Kamst heeft eerst jaren gewerkt in de energiesector. In verschillende rollen, op het laatst als CIO/IT Directeur.

Dennis: 'In die periode was ik me bewust dat ik in principe werkte in een sector die enorm veel CO2 uitstootte, maar ik deed er niets mee. Ook al omdat b.v. het bedrijf waar ik werkte echt een inspanning begon te leveren om te vergroenen. Maar toch knaagde er iets. Toen ik later met mijn startup bezig was, merkte ik dat ik veel directer een bijdrage kon leveren om het wel goed te doen.

Op een gegeven moment begonnen mijn dochters vragen te stellen over duurzaamheid tijdens een heroriëntatie van mijn startup. En toen werd ook Trump nog gekozen. Toen heb ik eind 2016 het roer bij mezelf en bij Klooker omgegooid. Stap voor stap nemen we onze leden mee op onze missie.'

 

Een missie om duurzame producten en diensten zo snel mogelijk mainstream te maken.

'Want als het merendeel duurzame producten gaat gebruiken, dan heeft dat een enorm positieve uitwerking op het beslag dat we leggen op onze kwetsbare planeet en de wijze waarop we samen leven en werken.

Dit is voor ons een ontdekkingstocht, waarop we hopen vele mensen mee te kunnen nemen. 

En zo zijn we begonnen!