speelgoed2.jpg

speelgoed


De kleine vogelaar

Groen klinkt niet zo hip. Maar met hun assortiment probeert De Kleine Vogelaar het tegendeel te bewijzen: leuke, originele cadeaus die ook nog eens goed zijn voor mens en natuur. Wereldwijd selecteren ze onze kraamcadeaus en kindercadeaus met daarbij de focus op originaliteit, werkomstandigheden en ecologisch beleid. Ze werken met gecertificeerde producenten maar ook met kleinere merken die bijvoorbeeld wel volgens de principes van fairtrade handelen, maar geen keurmerk dragen omdat het certificeren bijvoorbeeld te kostbaar is.

Kernwoorden: NL based, vele soorten speelgoed

Naar hun website


Ecomondo

Ecomondo.nl is een webwinkel en afhaalwinkel in Rotterdam met duurzame, ecologische, biologische, eerlijke en circulaire producten.

Kernwoorden: NL based, vele productcategorieën, klein aanbod speelgoed

Naar hun website


Eerlijk speelgoed

Eerlijk Speelgoed is in 2014 opgericht toen Wendy Venema en Auke Tummers in verwachting waren van hun eerste kindje. In de zoektocht die elke ouder herkent, naar de beste, mooiste en vooral veiligste spullen kwamen ze er al snel achter dat er een groot aanbod in speelgoed is, maar er vaak niet goed gecommuniceerd wordt over de veiligheid en eerlijkheid van producten. Dit zijn ze toen zelf gaan oppakken.

Kernwoorden: NL based, vele soorten speelgoed

Naar hun website


Green Jump

Green Jump wil graag dat kinderen gezond opgroeien in een duurzame wereld.  Zij zijn ervan overtuigd dat mooie spulletjes van hoge kwaliteit uitstekend samengaan met eco, bio en fair trade produceren, onder goede arbeidsomstandigheden. Dat dit mogelijk is in de dagelijkse praktijk bewijst ons assortiment.

Kernwoorden: NL based, meerdere productcategoriën

Naar hun website


Sweet heroes

Stichting My World is de maker van Sweet Heroes®. De stichting ontwerpt, ontwikkelt en produceert verantwoorde kwaliteitsproducten, gemaakt in Nepal. Allemaal 100% fairtrade natuurlijk. De stichting heeft een simpel doel: ‘het goede doen’. Voor grote én kleine mensen die het nodig hebben. Dat doen ze ondermeer door poppen te maken waar je op kunt kleuren.

Kernwoorden: NL based, bekleurbare poppen uit Nepal

Naar hun website

 


Little
Greenery

De Little Greenery is een mooie webshop met allerlei ecologisch verantwoorde spullen: van speelgoed tot babykleding, en van huidverzorging tot kraamcadeau's. 

Kernwoorden: ecologisch verantwoord speelgoed

Naar hun website


Tinkerbell toys

Tinkerbell Speelgoedwinkel is een vrolijke speelgoedwinkel in Amsterdam. Bijzonder speelgoed dat mooi ontworpen en duurzaam is - je vindt er bijna niets dat op batterijen werkt. Speelgoed dat helpt de motoriek te trainen, uitdaagt de fantasie te gebruiken of de wereld te ontdekken.

Kernwoorden: NL based, mooi winkel, breed assortiment

Naar hun website


Reiger en de Raaf

Mindful pedagoog Florrie en techneut Jelle zijn de bedenkers van Reiger en de Raaf. Zij staan voor duurzaam speelgoed wat generaties mee gaat, zonder plastic en gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast hoeft volgens hun kinderspeelgoed je interieur helemaal niet te verpesten! Het speelgoed dat je op de website vindt is daarom ook gewoon mooi.

Kernwoorden: NL-based, Webshop, Duurzaam, No plastic, Design

Naar hun website